Enviaments i devolucions

Horaris d'entrega 

www.caprabo.ad només entregarà comandes dins del Principat d'Andorra (excepte el Pas de la Casa).

Les comandes a domicili seran lliurades en menys de 24 hores. Les del cap de setmana es lliuraran els dilluns

Realitzem entregues tots els dies de dilluns a dissabte. Consulta a continuació les condicions per cada parròquia.

El plaç d'entrega és:

Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià:

  • Fes la teva compra avui abans de les 12h, i t'ho entreguem avui mateix durant el dia (excepte les compres de dissabte i diumenge, que s'entreguen dilluns).
  • Les compres realitzades avui entre les 12h i les 19h, s'entreguen demà durant el matí (excepte les compres de dissabte i diumenge, que s'entreguen dilluns)

La Massana, Ordino, Encamp i Canillo: 

  • Fes la teva compra avui abans de les 19h, i t'ho entreguem demà durant el matí (excepte les compres de dissabte i diumenge, que s'entreguen dilluns).
  • Les compres realitzades avui després de les 19h, s'entreguen demà passat durant el matí  (excepte les compres de dissabte, que s'entreguen dilluns, i les de diumenge, que s'entreguen dimarts)

Les comandes seran entregades a través del nostre operador logístic Tradima.

Si no rep la seva compra en el temps estimat, posi's en contacte amb Atenció al Client de  CCA - Centre Comercial Andorrà. Pot escriure'ns a caprabo@cca.ad o trucar al (+376) 802470. Des del moment que tinguem la seva notificació, realitzarem les gestions oportunes per entregar la seva comanda.

Cost del servei

El servei d'entrega a domicili té un cost de 6,90 euros per compres inferiors a 90 euros (la compra mínima és de 40 euros). Si es disposa de targeta Fidelia Crèdit i es fa el pagament amb aquest mitjà, l'import del servei és GRATIS i es descompta íntegrament al final de la comanda.

Devolucions

Si a la comanda rebuda troba algun producte defectuós pot contacatar-nos a caprabo@cca.ad o trucar al (+376) 802470

Podrà retornar la mercaderia sempre i quan comuniqui la seva intenció en el plaç d'un dia des d'haver rebut la comanda. Per això, ha de contactar-nos al correu electrònic o al telèfon mencionats anteriorment.

Sempre que la devolució correspongui a defectes del producte, www.caprabo.ad assumeix les despeses d'enviament ocasionades per una possible devolució i se li retornarà l'import corresponent al producte defectuós.

Si les raons de devolució son al·lienes a www.caprabo.ad, és a dir, si la mercaderia es troba en perfecte estat però vol retornar-la, ens l'ha de fer arribar a Caprabo Illa Carlemany (CC Illa Carlemany, Escaldes-Engordany). Les despeses ocasionades per la devolució NO seran assumides per www.caprabo.ad.